Het Nutri-Gene DNA analyse  

Wilt u uw lifestyle verbeteren, omdat u bijvoorbeeld gewicht wilt verliezen, sportprestaties wilt behalen of wat lekkerder in uw vel wilt zitten? Een DNA Lifestyle analyse kan u helpen om erachter te komen hoe te beginnen. Uw genen, die verband houden met voeding, sport en leefgewoonten, kunnen in het laboratorium worden geanalyseerd en worden vertaald naar persoonlijke adviezen. Behaal uw lifestyle doelen op basis van uw DNA!

De inhoud van uw DNA lifestyle analyse

Onze stofwisseling wordt voor een gedeelte bepaald door onze genen. Dat betekent dat ieder individu een unieke genetische code heeft en anders op voeding reageert. De wijze waarop ons lichaam vetten, eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen opneemt, is voor een gedeelte afhankelijk van ons genetisch profiel. Naast ons genetische profiel spelen omgevingsfactoren en sociale factoren een rol. Na het uitvoeren van het persoonlijk genetische analyse komen de volgende onderwerpen naar voren:

✓  Voeding en gewicht
✓  Behoefte aan voedingsstoffen
✓  Eetgewoonten
✓  Ontgifting
✓  Sport
✓  Uw reactie op een stress situatie
✓  Stofwisseling
✓  Stofwisselingsfactoren
✓  Lifestyle

Het DNA lifestyle analyse en uw sportbehoefte

Uw genen bepalen deels welk soort sport u meer nodig heeft. Leer uw lichaam kennen aan de hand van het DNA analyse en pas uw sportactiviteiten aan op de eigenschappen van uw lichaam. De DNA analyse is de eerste stap naar een persoonlijk sportplan gebaseerd op de eigenschappen van uw lichaam. Uw persoonlijk genetisch profiel geeft u advies over uw meest geschikte trainingstype en waarschuwt u als u gevoelig bent voor blessures. De analyse is onder andere op de volgende onderdelen:

✓  Spierstructuur
✓  Sporttype: duursporter of sprinter
✓  Uw VO2 max potentieel (uithoudingsvermogen)
✓  Herstelvermogen na een training
✓  Vetverbranding tijdens duursport
✓  Aanleg om spiervolume te verhogen
✓  Pompvermogen van uw hart

Pas uw lifestyle aan op uw genetisch profiel

U krijgt aan de hand van uw persoonlijke genetische analyse, adviezen over wat voor u de ideale voedingsgewoonten zijn en welke sporten het beste passen bij uw lichaam. Adviezen die u voor een langere periode gezond en vitaal zal houden. Daarnaast zult u leren wat u het beste kunt doen om uzelf te beschermen tegen schadelijke stoffen in uw omgeving waar u eventueel gevoelig voor bent.

DNA analyse    

Informatie klik hier